KONTAKTIRAJTE NAS: 061/184-00-89

O NAMA

5/5

Umetnički centar “Adagio-NB” vam nudi raznovrstan program strukturisan na umetničko-edukativnoj osnovi za celu porodicu. Program Umetničkog centra “Adagio-NB” sprovode diplomirani igrači edukativni za rad u oblasti plesa koji će na pravi način svoje znanje preneti na vas.

Želimo da Vama i  Vašoj deci ponudimo sva znanja koja smo sticali godinama i da Vam na najbolji način približimo lepotu umetničke muzike i umetničke igre. Najbitnije nam je da malim balerinama pokažemo na koji način da ispolje svoju kreativnost, da ih oslobodimo straha koji svi imamo u nastupima pred javnošću, a najlepši deo ovog zajedničkog posla je druženje. Naš centar postoji od 2015 godine i puno dece je uživalo u rekreativnom bavljenju baletom. U sklopu baletskih časova i programa polaznici rade baletske vežbe na parteru, sredini sale, korektivnu gimnastiku i vežbe za razvoj sluha i muzikalnosti. Pored brojnih igrica i baletskih koreografija deca imaju kreativne radionice, javne časove, kao i mogućnost učestvovanja na baletskim festivalima i takmičenjima, uključujući završne predstave i koncerte na pravim scenama. Oni koji pokazuju afinitete ka ovoj umetnosti vremenom se usmeravaju na zahtevnije programe.

ZAŠTO JE DOBRO BAVITI SE PLESOM

 

U suštini, ples je deo opšteg vaspitanja, a za zdravlje je sportska aktivnost. Takođe je koristan kod otklanjanja deformiteta. Intelektualno ples povećava sposobnost pamćenja, razvija kreativnost i želju za novim saznanjima.

Ples budi osećaj za lepo, a plesači se uče dobrim manirima i kulturi komunikacije, uz sticanje velikog samopouzdanja. Ples stvara osećaj fizičke i psihičke opuštenosti, čuva optimizam, poboljšava međuljudsku komunikaciju i stvara osnovu za uspešnost u drugim sportskim granama, jer postoji velika raznovrsnost pokreta.

Ples pospešuje lučenje žlezda koje utiču da ljudi budu srećni. Tako da, vežbati neki ples je zapravo vežbati kako biti srećan.

NAŠ STRUČNI TIM

Osnivač i kreator programa Umetničkog centra “Adagio-NB” je je Sanja Flanjak rođena 1995 u Beogradu. Diplomirani igrač Baletske škole “Lujo Davičo”. Prvu školicu baleta osnovala je 2015 godine od kada kontinuirano I uspešno radi sa decom uzrasta od 3 do 13 godina.

Milica Mitić rođena 1996 u Beogradu. Student fakulteta za sport i fizicko vaspitanje. Baletom se bavi od svoje 7. Godine. Diplomirani igrač Baletske škole “Lujo Davico”. 

Tamara Borić rođena 1992 u Beogradu. Diplomirani igrač Baletske škole “Lujo Davičo. Plesom se bavi od svoje 13 godine,prvo angažovanje kao pedagog dobila je po završetku Baletske škole.

Close Menu