KONTAKTIRAJTE NAS: 061/184-00-89

O NAMA

5/5

Umetnički centar “Adagio-NB” vam nudi raznovrstan program strukturisan na umetničko-edukativnoj osnovi. Program Umetničkog centra “Adagio-NB” sprovode diplomirani igrači edukativni za rad u oblasti plesa koji će na pravi način svoje znanje preneti na vas.

Želimo da Vašoj deci pružimo sva znanja koja smo izučavali godinama i da na najbolji način dočaramo lepotu baletske umetnosti i umetničke igre. Najbitnije nam je da deci pokažemo na koji način da iskažu svoj talenat i  kreativnost, da ih oslobodimo straha od jsvnog nastupa i da pozitivno utičemo na njihovo samopouzdanje.

 Naš centar postoji od 2015 godine i puno dece je uživalo u rekreativnom bavljenju baletom. U sklopu časova i programa radimo baletske vežbe pored štapa, na parteru, sredini sale, korektivnu gimnastiku i vežbe za podsticanje muzikalnosti i sluha. Pored brojnih  baletskih koreografija deca imaju kreativne radionice, javne časove, kao i mogućnost učestvovanja na baletskim festivalima i takmičenjima, uključujući završne predstave i koncerte na pravim scenama. 

ZAŠTO JE DOBRO BAVITI SE PLESOM

 

U suštini, ples je deo opšteg vaspitanja, a za zdravlje je sportska aktivnost. Takođe je koristan kod otklanjanja deformiteta. Intelektualno ples povećava sposobnost pamćenja, razvija kreativnost i želju za novim saznanjima.

Ples budi osećaj za lepo, a plesači se uče dobrim manirima i kulturi komunikacije, uz sticanje velikog samopouzdanja. Ples stvara osećaj fizičke i psihičke opuštenosti, čuva optimizam, poboljšava međuljudsku komunikaciju i stvara osnovu za uspešnost u drugim sportskim granama, jer postoji velika raznovrsnost pokreta.

Ples pospešuje lučenje žlezda koje utiču da ljudi budu srećni. Tako da, vežbati neki ples je zapravo vežbati kako biti srećan.

Preuzeto sa sajta toposiguranje.rs

NAŠ STRUČNI TIM

Osnivač i kreator programa Umetničkog centra “Adagio-NB” je je Sanja Flanjak rođena 1995 u Beogradu. Diplomirani igrač Baletske škole “Lujo Davičo”. Prvu školicu baleta osnovala je 2015 godine od kada kontinuirano I uspešno radi sa decom uzrasta od 3 do 13 godina.

Milica Mitić rođena 1996 u Beogradu. Student fakulteta za sport i fizicko vaspitanje. Baletom se bavi od svoje 7. Godine. Diplomirani igrač Baletske škole “Lujo Davico”. 

Zorana Čikoš rođena 1995 u Beogradu, Student fakulteta za sport i fizičko vaspitanje. Gimnastikom se bavi od malih nogu. Radno iskustvo u sportskoj gimnastici od 2013 godine.

Close Menu