KONTAKTIRAJTE NAS: 061/184-00-89

VREME JE ZA PLES

Umetnički centar “Adagio-NB” je plesni studio pun duha i pozitivne energije, sa mladim afirmisanim i dokazanim timom profesionalaca!

programi:

balet za decu

Balet je igra koja podrazumeva gracioznost i preciznost u pokretima. Igranje na prstima,pravljenje pirueta…Tako se na najprostiji način može opisati balet.

moderan ples

Zaigraj uz najpoznatije koreografije, stekni samopouzdanje, oslobodi se straha od javnog nastupa i prepusti se najlepšem osećaju na svetu.

adagio balet fit

Ovaj plesni program podrazumeva osnovne vežbe klasičnog baleta koje su prilagođene polaznicima bez prethodnog iskustva. Steknite kondiciju i figuru o kojoj ste sanjali i uverite se da za balet nikada nije kasno.

salsa cubana

Salsa je živahan,senzualan ples koji potiče sa Kube, a onovni koraci su joj veoma jednostavni i lako ih može savladati svaki početnik. Na salsu možete doći sa svojim partnerom,ali možete i sami.

prvi ples mladenaca

Najromantičniji trenutak sa venčanja je sigurno prvi mladenački ples. Uz našu pomoć biće to sigurno čarobni trenutak za pamćenje!

NAŠ STRUČNI TIM

SANJA

Osnivač i kreator programa Umetničkog centra “Adagio-NB” je je Sanja Flanjak rođena 1995 u Beogradu. Diplomirani igrač Baletske škole “Lujo Davičo”. Prvu školicu baleta osnovala je 2015 godine od kada kontinuirano I uspešno radi sa decom uzrasta od 3 do 13 godina.

MILICA

Milica Mitić rođena 1996 u Beogradu. Student fakulteta za sport i fizicko vaspitanje. Baletom se bavi od svoje 7. Godine. Diplomirani igrač Baletske škole “Lujo Davico”. 

TAMARA

Tamara Borić rođena 1992 u Beogradu. Diplomirani igrač Baletske škole “Lujo Davičo. Plesom se bavi od svoje 13 godine,prvo angažovanje kao pedagog dobila je po završetku Baletske škole.

Open Gym

Doživi ljubav na prvi korak!

GARANTUJEMO VELIKU ZABAVU I PROFESIONALAN ODNOS 

Close Menu